Logotyp Move to Filipstad - Länkad till startsidan
Logotyp Move to Filipstad - Länkad till startsidan

LEDIGA LOKALER & MARK

Här nedan kan du se vilka tomter och marker som finns tillgängliga i Filipstad.

Om du inte hittar det du söker, kontakta Näringslivskontoret så kan vi hjälpa dig vidare naringsliv@filipstad.se 0590-612 16.

 

 

Är du intresserad av lokaler och mark i Filipstads kommun?

 

Näringslivskontoret kan genom en överenskommelse med Objektvision erbjuda ett kommunavtal för fastighetsägare och markägare i Filipstads kommun.

 

Fastighetsägare och markägare kan lägga in lediga lokaler, fastigheter till salu och ledig mark i ett kommunpaket utan kostnad. Fastighetsägaren/markägaren registrerar själv sin annons och ansvarar för innehållet i den. Vill du lägga in en ledig lokal? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Här hittar du en manual Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.för hur du du steg för steg enklet registrerar dig och lägger ut egna annonser. Om det uppstår andra frågor eller om du saknar någon information, vänligen kontakta oss på Näringslivskontoret.

 

Objektvision är Sveriges största marknadsplats för lokaler, kommersiella fastigheter och mark. Vill du veta mer om Objektvision? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Senast uppdaterat:

Kontaktperson: Klara Thorell