Logotyp Move to Filipstad - Länkad till startsidan
Logotyp Move to Filipstad - Länkad till startsidan

ETABLERA DITT FÖRETAG HOS OSS

Om du vill få företaget att växa är Filipstad rätt plats för dig! Vi är en engagerad och lyhörd kommun där du snabbt får tag på den och det du behöver. Det är lätt att hitta samarbetspartners/underleverantörer och skapa samarbeten då allt är på cykelavstånd och invånarna är jordnära. Det ger en härlig hemkänsla, kryddat med en internationell touch vad gäller industri och lokalt utbud av affärer och restauranger.

Filipstads är synonymt med närhet. Närhet till andra företag, kollegor, kompetens, service, kommunala politiker och tjänstemän.


Läget

Filipstad erbjuder ett bra logistiskt läge. Det finns järnväg för godstrafik i Filipstads tätort och för persontrafik, direkttåg till Stockholm från Nykroppa. Hamn och europavägar ligger bara 5 mil bort.


Filipstads kommun ligger inom stödområde B vilket gör att det är möjligt att söka regionalt företagsstöd för nyinvesteringar i byggnader, anläggningar och maskiner.


Lediga lokaler/Mark

Här finns en sammanställning av lediga lokaler och mark Öppnas i nytt fönster.. Om du inte hittar det du söker, kontakta Näringslivskontoret så kan vi hjälpa dig vidare naringsliv@filipstad.se 0590-612 16.


Nätverk

Näringslivskontoret på Filipstads kommun har som uppdrag att skapa bra förutsättningar för etablering av företag, nystart av företag och tillväxt i befintliga företag. Du kan få hjälp med att komma i kontakt med andra företagare, stödsystemet och andra kommunala funktioner. Kontakta oss på naringsliv@filipstad.se 0590-612 16.


Varför Filipstad

Vi är ett gäng företagare som träffas regelbundet och vi vill verkligen berätta för andra utanför Filipstad varför det är bra att driva företag här. Några av oss träffar du här!

Senast uppdaterat:

Kontaktperson: Klara Thorell

Region Värmland Logotyp
Nyföretagarcentrum Filipstad